IrealMusic | Muzica | Dans | Videoclipuri noi
Salut
Log in
 • Biografii


  • Nick Kunkel aka Iridium

        Nick Kunkel aka. Iridium Is a 21 year old music producer, DJ and songwriter from New York City. He strives to bring a sense of true emotion to his works and to really put a piece of his heart in all of his creations. He hopes to bring soul back to music and fill the airwaves with serenity!

        Growing up in NYC and being surrounded by a diverse group of people, his sound is comprised of many different musical influences. After breaking his foot and ending his promising journey as a tier 1 ice hockey player, Iridium turned his eyes towards his alternate passion … music. Iridium picked up his first pair of turntables at the age of 13 and began experimenting with different genres and blending new sounds together. Although he loved playing other peoples music, he felt a need to share his own original sound with the world.

        Learning that he could program his own drums/ samples and compose his own melodies, he began working tirelessly to develop his sound. What were once mere drum loops and baselines, have grown into full-blown compositions with original lyrics and melodies all created by Iridium. Releasing his music on Soundcloud over the past 8 months, he has amassed over 3,500 followers and about 35,000 plays on his latest release titled “Find Me”. Keep your eyes peeled for this unsigned artist, with more releases coming soon as he is sure to have an impact on the EDM scene!

   Read more »

  • Rappa

   Un artist complet ce transmite multe mesaje prin muzica lui ascultata pana in prezent de peste 1.654.000 de ori si peste 9000 de abonati, conform datelor canalului sau de Youtube.

   Inca de la inceputuri, in 1984, calatoria sa prin viata se anunta una dedicata artei si muzicii. A studiat vioara si chitara si a cochetat chiar si cu sportul fiind legitimat ca fotbalist. Intre cantonamente, stadioane si scoala, a scris si poezii, carora in anul 1998 le-a gasit un sens dupa ce a ascultat albumele trupei B.U.G. Mafia, al carui fan a ramas si astazi.

   Alaturi de un prieten isi perfectioneaza stilul, formeaza o trupa si lanseaza un album pe care il asculta ocazional, dar nu-l va publica niciodata. Intre concerte, baluri de boboci, studiouri si saci cu promisiuni hotaraste sa-si caute succesul in Occident, perioada plina de aventuri, nevoi, suspans, minciuni, visuri, pe care o considera cea mai frumoasa din viata lui.
   In 2008 hotaraste sa aseze pe hartie tot ce-a acumulat si astfel in 2009 apare primul album “Ingeri Cu Coarne”, urmat de compilatiile “Rapid 86" si “Contradictoriu” (2010) si apoi albumele “Soarele Noptii” (2011) si “Pe Aripile Cuvântului” (2013).

   Ducu Bertzi, Leasa Dragos, Zhao, John Diamond, Ecsper, Shutz, Parshiwu, Mugurel Grasu, Chica Con Canna, Liry, Gani, GiAnna, C.C., DJ SoundMeth, ILLusionist, Benzen sunt doar cativa dintre artistii cu care a colaborat.
   Calatoria prin viata continua si se anunta una plina de realizari.

   1984: Inceputul calatoriei…

   1984: Primele cuvinte, (vorbeste fluent, “ca un om mare”, la doar 7 luni, din spusele parintilor) el e prea ignorant ca sa-si aminteasca. Spune ca si-a pastrat obiceiul si acum, se grabeste sa vorbeasca, uneori, mult si fara noima. Totusi, prefera sa fie intrerupt din vorba, decat din tacere.

   1985 – 1989: Cresa, gradinita, dresaj…

   1990: Prima zi de scoala, nivelul superior al dresajului.

   1990 – 1994: Studiaza vioara si chitara la Scoala De Arte Nr. 3, respectiv Clubul Copiilor sector 6. Premii, note, examene, nimic interesant, simple activitati care l-au ajutat sa se dezvolte.

   1994: Isi incepe activitatea sportiva, fiind legitimat ca fotbalist la cluburile C.S.S. 1 Bucuresti, C.S.S. Sf. Pantelimon, C.F. Sportul Studentesc, activitate la care renunta in 2002, dupa ce a fost promovat in lotul de tineret-sperante al formatiei Sportul Studentesc. Considera ca a renunta la tot dupa ce ai dat totul, e o virtute, desi nu acesta a fost motivul renuntarii.

   1994: Primele poezii, scrise in timpul orelor de scoala.

   1995 – 1998: Stadioane, cantonamente, “scoala”, maidane…

   1998: Anul in care a aflat ca poeziile pe care le scria in timpul orelor, au un sens, dupa ce a ascultat “De Cartier”, album al trupei B.U.G. Mafia, trupa al carui fan a ramas si astazi.

   1999: Incearca sa scrie pe instrumentale rap. Nu-i iese…

   2000 – 2003: Isi perfectioneaza stilul, fondeaza o trupa, alaturi de un prieten, cu care lanseaza si un album, in 2003, album pe care il asculta si acum, ocazional, si, pe care nu-l va publica niciodata. Concerte, baluri de boboci, studiouri, saci cu promisiuni…
   …Hotaraste sa renunte.

   2003: Emigreaza in Occident (ca tot romanul care pleaca intreband cat se castiga, nu ce stie sa faca). Aventuri, nevoi, suspans, minciuni, visuri, probabil cea mai frumoasa perioda a vietii.

   2004 – 2008: Stadioane, trenuri, strazi, carciumi, necesitati fiziologice, stari naturale doar in somn.

   2008 – 2013: Perioada in care hotaraste sa aseze pe hartie tot ce-a acumulat. In 2009, isi lanseaza primul album, “Ingeri Cu Coarne”, urmat în vara aceluiasi an de compilatia “Rapid 86″, material lucrat si lansat in colaborare cu Leasa Dragos, la fel ca si “Contradictoriu”. (2010)
   In 2011, apare “Soarele Noptii”, al doilea album solo, urmat de al treilea, “Pe Aripile Cuvântului”. (2013)

   Pana in prezent, a colaborat cu artisti precum: Ducu Bertzi, Leasa Dragos, Zhao, John Diamond, Ecsper, Shutz, Parshiwu, Mugurel Grasu, Chica Con Canna, Liry, Gani, GiAnna, C.C., DJ SoundMeth, ILLusionist, Benzen, si altii.

   2013: Calatoria continua…

   Se autointituleaza traficant de vise si lautar de asfalt.

   Discografie:

   • Pe Aripile Cuvantului (L.P.)[2013]
   • Soarele Noptii (L.P.) [2011]
   • Contradictoriu (L.P.) [2010] cu Leasa Dragos
   • Rapid 86 (Compilatie) [2009] cu Leasa Dragos
   • Ingeri Cu Coarne (L.P.) [2009]

   Site oficial: http://www.pearipilecuvantului.ro/

   Pagina oficiala: http://www.facebook.com/Rappa.Online

   Canalul oficial de YouTube: https://www.youtube.com/RappaOfficial

   Read more »

  • Trupa Incognito

   Trupa Incognito a luat fiinta in anul 2008, fiind formata din Micu Darius la chitara, Tofan Emilian la clape si David Todoran la voce, toti din Bistrita si absolventi ai Academiei de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca. Primele piese abordate au fost cover-uri din stilul rock sau pop-rock ale trupelor Coldplay, Keane, Counting Crows, Queen, Simply Red, The Beatles, The Killers , sau a unor artisti ca David Bisbal, Elvis Presley, Fatboy Slim, Gnarls Barkley, Madcon, Nec sau Negramaro.

   Dupa cateva luni, celor trei li s-au alaturat Lup Andrei la vioara, acesta fiind coleg cu cei trei la Conservatorul din Cluj, din dorinta de a adauga la repertoriu piese cu tenta folclorica sau gipsy, melodii pe care publicul care asista la concertele live sa danseze.

   La sfarsitul anului 2010, a venit in trupa solistul Dragos Podina, iar in 2011 percutionistul si tobosarul Seby Micu. Ambii, prin experienta si prin daruirea lor, au contribuit foarte mult la noua fata a trupei Incognito si la show-ul din concertele noastre live. In scurt timp am adaugat repertoriului nostru multe piese rock, retro, latino sau piese romanesti, cunoscute de toata lumea si chiar muzica de club sau hip hop, pentru a creea o atmosfera de party. Dorim ca cei prezenti la concertele noastre sa se distreze pe muzica din tinerete, pe piese vechi sau pe muzica noua, care a fost sau este in topuri. Incercam sa impacam pe toata lumea si cred ca in ultimii doi ani am reusit sa cantam muzica din toate genurile si pentru toate varstele, la toate tipurile de evenimente, in cluburi, pub-uri, in concerte de deschidere ale unor artisti ca Smiley, Loredana sau Voltaj.

   La sfarsitul anului 2012 ne-am gandit ca ar fi foarte bine pentru noi sa incepem sa ne punem si propriile idei in practica. Ne-am propus sa facem macar doua piese, lucru care ne-a reusit. Am reusit sa inregistram piesa "Clipe" iar in paralel, am lucrat si la cea de-a doua piesa. Aceasta se numeste “Un pas in fata”. Ne-am hotarat sa prezentam publicului piesa "Clipe" in concertul pe care l-am sustinut in deschiderea trupei Voltaj , concert organizat cu ocazia Targului de Craciun din Cluj Napoca in Piata Unirii. Stiam ca vom avea parte de un public numeros si de asemenea pretentios, avand in vedere faptul ca majoritatea celor prezenti au fost fani ai trupei Voltaj. Din fericire pentru noi , reactia a fost pozitiva, lucru care ne da foarte multa incredere in viitor.

   In primavara anului 2013 Trupa Incognito lanseaza piesele "Acum" si "O lume noua". Tot in anul 2013 Trupa Incognito castiga concursul organizat de "Ambient" cu piesa "O lume noua" si canta in deschiderea trupei Voltaj in primul turneu national al trupei. In 16 noiembrie 2013 Trupa Incognito filmeaza primul videoclip la piesa "Un suflet", o piesa dedicata naturii. Filmarile au loc la Rosia Montana, lacul Geamana si la protestele din Cluj Napoca.

   Read more »

  • Gombosanu Gheorghe Cristian

   Pentru promovare muzicala si sustinere oferita unui artist este nevoie de o prezentare detaliata si explicita.

   Gombosanu Gheorghe Cristian este nascut la data de 09.07.1985 in municipiul Ramnicu Valcea, resedinta de judet si cel mai mare oras al judetului Valcea. Este actor si solist vocal de muzica internationala la Teatrul Municipal Ariel.

   Facand Scoala populara de arte Ramnicu Valcea la Liceul Nicolae Plesoianu a acumulat suficiente cunostiinte incat sa sustina un concert si la final sa te faca sa te ridici in picioare si sa aplauzi minute in sir.

   Un om de o valoare inestimabila, cu un suflet extrem de mare, Gombosanu Gheorghe Cristian se poate mandri cu numeroase realizari.
   Cum Ceazar Dometi a participat la Vocea Romaniei sau Alex Maxim la X Factor, Gombosanu Gheorghe Cristian a participat la Romanii au talent in Timisoara, pana la preselectii.

   Castigator al premiului II la Concursul de interpretare "Lada cu zestre" editia a 2 a din Timisoara in anul 2010, recital cu piese celebre din muzica clasica alaturi de violonista Liliana Stefanescu, la Casa Simian din Ramnicu Valcea. Locul II pe tara la Concursul online de interpretare "Eurovoice the European Music Contest" in perioada 2010-2011.

   Activitate sa in domeniul teatral:
   Ilustratii muzicale pentru spectacolul "Lapusneanul",regia Doina Migleczi, Teatrul Municipal Ariel.
   Ilustratie muzicala pentru spectacolul "Fermecatorii inocentii", regia Doina Migleczi, Teatrul Municipal Ariel.
   Actor figurant in spectacolele "Amintiri amintiri" de Ion Creanga,"O scrisoare pierduta" si
   "D'ale Carnavalului", Teatrul Municipal Ariel
   Pinochio,Teatrul Municipal Ariel
   Recital de revelion, parcul Mircea cel Batran, Ramnicu Valcea
   Recital in cadrul evenimentului Gala premiilor Etalon Ramnicu Valcea
   Concert de binefacere in cadrul prefecturii Ramnicu Valcea
   Recital la deschiderea Festivalului Vino la Valcea
   Membru in juriul Valcenii au talent

   Inregistrari video:
   Recital muzica clasica, Casa Simian, Ramnicu Valcea, 2010
   Recital in cadrul evenimentului Gala premiilor Etalon, 2011
   Interviu Tv Etalon, Ramnicu Valcea, 2010
   Interviu VtV, Ramnicu Valcea, 2010
   Concert de Craciun VtV, Ramnicu Valcea, 2010
   Revelion VtV, 2010-2011
   Emisiunea “Interesul General” televiziunea Valcea1, 2010
   Concert de Craciun la Filarmonica Ion Dumitrescu 2010

   Cover-uri dupa:
   Andreea Bocelli, Luciano Pavarotti, Enrico Caruso, Lucio Dalla, Frank Sinatra, Engelbert Humperdinck


   Inregistrari audio:
   Con te partiro
   My way
   O holy night
   Blessed be your name
   Vad destinul lor, mi-s clipe si orele clipe.

   Muzica a descoperit-o la varsta de 16 ani ... era la baschet cu varul sau si asculta 2pac. Intr-o zi frumoasa de toamna in data de 13 octiombrie 2000 a venit verisorul sau la el cu o caseta noua, pe care au scultat-o dupa ce si-au incheiat antrenamentul. Gombosanu Gheorghe Cristian ne relateaza exact intramplarea: "varul meu imi zice ceva de genul ... tinerache hai sa iti pun ceva frumos sa asculti, eu de colo ok si pentru pima data ascultam Pavarotii cu minunata melodie E lucevann le stelle si ma ne luam la vorba ne prostim apoi imi zice hai sa cantam si noi si din prosteala imi zice tinere tu ai potential, eu nu prea am bagat in seama, am luat in ras. Apoi m-am lasat in anul 2001 am renunta la muzica pentru ca varul meu murise de supra doza cu droguri si uitasem complet de mine si ceea ce vroiam pentru ca il iubema mult si din cauza durerii uitasem dar in anul 2009 am revnit cu puteri mari am fost impins de o matusa din Sudeia sa imi iau inima in diniti sa plec de acasa si asta am facut. Am plecat si mi-am urmat visul de a canta, am intrat in legatura cu oamenii de cultura din Valcea cu directoarea Teatrului Municipal Ariel si oameni minunati sufeletului meu cu ocazia asta le zic tuturor un sincer VA MULTUMESC!"

   Printre realizarile sale putem regasi "Lada de zestre" in Timisoara obtinand locul 2 la interpretare vocala, participant pana in preselectile de la Romanii au talent, videoclip Officila realizat de Radu Cretu si Tiberius Cazacu, paricipant la Concursul online de interpretare "Eurovoice the European Music Contest", realizarea unui Studio personalizat "Studio G.C.G.".

   Ca proiecte viitoare putem evidentia inregistrare Bibliei pentru toti chiar si pentru nevazatori. Impreuna cu Radu Cretu si Gabriel Dazetec se pregateste pentru tragerea unui nou Videoclip care va fi foarte bun dupa parerea multor artisti din tara, ideea ii apartinand in totalitate lui Radu Cretu.

   Intentioneaza sa participe din nou la concursurile cu tema muzicala si sa finalizeze videoclipul cu care sa mearga la televiziune, atat locala cat si nationala, fiind sigur ca va reusi.

   Gombosanu Gheorghe Cristian ne spune ca muzica pentru el este ca vantul. O poti simti, dar nu o poti vedea. Ii place sa daruiasca muzica tuturor oamenior, de orice fel, de orice natie. Ii place sa daruiasca cu sufletul ceea ce inobileste sufletul si trupul celui care-l asculta.

   Read more »

  • Sisi

   Pentru promovare muzicala si pentru a intelege un artist, este nevoie sa cunoastem povestea fiecaruia in parte.

   Sisi este nascuta la data de 06.04.1997 in Alexandria, unde a luat si primele lectii de canto. In prezent traieste in Bucuresti unde ia lectii de canto la “Palatul Copiilor”.

   Pasiunea pentru muzica o are de la o  varsta foarte frageda. Talentul este fiind mostenit de la parintii ei,care si ei au avut contact cu muzica. Vazand ca tatal ei canta la chitara, iar sunetele coardelor suna magnific, a dorit si ea sa invete, sa scoata acele suntete deosebite. Uitandu-se la televizor numai pe posturile muzicale, isi dorea sa fie ca cei pe care ii privea din fata televizorului.

   La varsta de 6ani, dansa si canta prin casa cu un spray in mana, imaginandu-si ca este pe o scena mare si ascultata de o intreaga multime.
   Mereu a fost atrasa de ritmul muzicii, iar la varsta de 12 ani a luat primele lectii de canto in ideea de a-si indeplinii visul de a ajunge o mare cantareata.

   La 14 ani a inceput sa fie abordata de diferiti producatori muzicali, iar de atunci a inceput usor usor sa lucreze in lumea muzicii.

   Piese proprii:

   Sisi - Night
   Sisi - My secret combination
   Sisi - My reason
   Sisi - Kiss my lips
   Sisi - Ce te faci
   Sisi - This is the time
   Sisi - In love
   Sisi - Fearless
   Sisi - Noi doi
   Sisi - Vise
   Sisi - Secret love
   Sisi - I love you
   Sisi - My heart is

   Cover-uri:

   Nicole Cherry – Memories
   Alessia – Hacker de sentimente
   Adrina Sina - Pierde vara
   Shontelle - Impossible
   Andra - K la meteo
   Andra - Femeia
   Sistem - Soare
   Vunk si Antonia - Pleaca
   Elena Gheorghe - Ecou
   Delia - Doi in unu
   Naughty Boy - La la la
   Connect-R- Vara nu dorm
   George Hora - Vreau sa-mi dai 1 LIKE
   Loredana – Apa
   Lora – Capu’ sus
   Ami – Trumpet lights
   Selena Gomez – Who says
   Rihanna – You da one
   Katty Perry – Firework
   Rihanna – We found  love
   Miss Mary - Luna

   Read more »

  RSS