IrealMusic | Muzica | Dans | Videoclipuri noi
Salut
Log in
 • Gombosanu Gheorghe Cristian

  Pentru promovare muzicala si sustinere oferita unui artist este nevoie de o prezentare detaliata si explicita.

  Gombosanu Gheorghe Cristian este nascut la data de 09.07.1985 in municipiul Ramnicu Valcea, resedinta de judet si cel mai mare oras al judetului Valcea. Este actor si solist vocal de muzica internationala la Teatrul Municipal Ariel.

  Facand Scoala populara de arte Ramnicu Valcea la Liceul Nicolae Plesoianu a acumulat suficiente cunostiinte incat sa sustina un concert si la final sa te faca sa te ridici in picioare si sa aplauzi minute in sir.

  Un om de o valoare inestimabila, cu un suflet extrem de mare, Gombosanu Gheorghe Cristian se poate mandri cu numeroase realizari.
  Cum Ceazar Dometi a participat la Vocea Romaniei sau Alex Maxim la X Factor, Gombosanu Gheorghe Cristian a participat la Romanii au talent in Timisoara, pana la preselectii.

  Castigator al premiului II la Concursul de interpretare "Lada cu zestre" editia a 2 a din Timisoara in anul 2010, recital cu piese celebre din muzica clasica alaturi de violonista Liliana Stefanescu, la Casa Simian din Ramnicu Valcea. Locul II pe tara la Concursul online de interpretare "Eurovoice the European Music Contest" in perioada 2010-2011.

  Activitate sa in domeniul teatral:
  Ilustratii muzicale pentru spectacolul "Lapusneanul",regia Doina Migleczi, Teatrul Municipal Ariel.
  Ilustratie muzicala pentru spectacolul "Fermecatorii inocentii", regia Doina Migleczi, Teatrul Municipal Ariel.
  Actor figurant in spectacolele "Amintiri amintiri" de Ion Creanga,"O scrisoare pierduta" si
  "D'ale Carnavalului", Teatrul Municipal Ariel
  Pinochio,Teatrul Municipal Ariel
  Recital de revelion, parcul Mircea cel Batran, Ramnicu Valcea
  Recital in cadrul evenimentului Gala premiilor Etalon Ramnicu Valcea
  Concert de binefacere in cadrul prefecturii Ramnicu Valcea
  Recital la deschiderea Festivalului Vino la Valcea
  Membru in juriul Valcenii au talent

  Inregistrari video:
  Recital muzica clasica, Casa Simian, Ramnicu Valcea, 2010
  Recital in cadrul evenimentului Gala premiilor Etalon, 2011
  Interviu Tv Etalon, Ramnicu Valcea, 2010
  Interviu VtV, Ramnicu Valcea, 2010
  Concert de Craciun VtV, Ramnicu Valcea, 2010
  Revelion VtV, 2010-2011
  Emisiunea “Interesul General” televiziunea Valcea1, 2010
  Concert de Craciun la Filarmonica Ion Dumitrescu 2010

  Cover-uri dupa:
  Andreea Bocelli, Luciano Pavarotti, Enrico Caruso, Lucio Dalla, Frank Sinatra, Engelbert Humperdinck


  Inregistrari audio:
  Con te partiro
  My way
  O holy night
  Blessed be your name
  Vad destinul lor, mi-s clipe si orele clipe.

  Muzica a descoperit-o la varsta de 16 ani ... era la baschet cu varul sau si asculta 2pac. Intr-o zi frumoasa de toamna in data de 13 octiombrie 2000 a venit verisorul sau la el cu o caseta noua, pe care au scultat-o dupa ce si-au incheiat antrenamentul. Gombosanu Gheorghe Cristian ne relateaza exact intramplarea: "varul meu imi zice ceva de genul ... tinerache hai sa iti pun ceva frumos sa asculti, eu de colo ok si pentru pima data ascultam Pavarotii cu minunata melodie E lucevann le stelle si ma ne luam la vorba ne prostim apoi imi zice hai sa cantam si noi si din prosteala imi zice tinere tu ai potential, eu nu prea am bagat in seama, am luat in ras. Apoi m-am lasat in anul 2001 am renunta la muzica pentru ca varul meu murise de supra doza cu droguri si uitasem complet de mine si ceea ce vroiam pentru ca il iubema mult si din cauza durerii uitasem dar in anul 2009 am revnit cu puteri mari am fost impins de o matusa din Sudeia sa imi iau inima in diniti sa plec de acasa si asta am facut. Am plecat si mi-am urmat visul de a canta, am intrat in legatura cu oamenii de cultura din Valcea cu directoarea Teatrului Municipal Ariel si oameni minunati sufeletului meu cu ocazia asta le zic tuturor un sincer VA MULTUMESC!"

  Printre realizarile sale putem regasi "Lada de zestre" in Timisoara obtinand locul 2 la interpretare vocala, participant pana in preselectile de la Romanii au talent, videoclip Officila realizat de Radu Cretu si Tiberius Cazacu, paricipant la Concursul online de interpretare "Eurovoice the European Music Contest", realizarea unui Studio personalizat "Studio G.C.G.".

  Ca proiecte viitoare putem evidentia inregistrare Bibliei pentru toti chiar si pentru nevazatori. Impreuna cu Radu Cretu si Gabriel Dazetec se pregateste pentru tragerea unui nou Videoclip care va fi foarte bun dupa parerea multor artisti din tara, ideea ii apartinand in totalitate lui Radu Cretu.

  Intentioneaza sa participe din nou la concursurile cu tema muzicala si sa finalizeze videoclipul cu care sa mearga la televiziune, atat locala cat si nationala, fiind sigur ca va reusi.

  Gombosanu Gheorghe Cristian ne spune ca muzica pentru el este ca vantul. O poti simti, dar nu o poti vedea. Ii place sa daruiasca muzica tuturor oamenior, de orice fel, de orice natie. Ii place sa daruiasca cu sufletul ceea ce inobileste sufletul si trupul celui care-l asculta.


  Comenteaza

  Log in sau inregistreaza-te pentru a putea comenta.

  Comentarii

  Fii primul care comenteaza.

  Articole asemanatoare

  RSS