IrealMusic | Muzica | Dans | Videoclipuri noi
Salut
Log in
 • Interviu cu CatRhythm,singura trupa de rockabilly din Romania! Aby Stage Bar gazduieste Rockabilly Weekend!

       De vineri, 24 octombrie, incepand cu orele 20, pana duminica dimineata, probabil pe la 5-6 (26 octombrie), Aby Stage Bar gazduieste Rockabilly Weekend, de pe scena ne va incanta singura trupa de rockabilly din Romania - Catrhythm.

       Cu o zi inainte de marele eveniment cei de la Catrhythm au dat un interviu in exclusivitate pentru IrealMusic

       IrealMusic: Ce inseamna rockabilly si in ce consta de fapt?
       Catrhythm: Rockabilly este stilul muzical al anilor 50, este o combinatie de Rock'n'Roll si Hillbilly-Country Music din nordul Americii. Reteta de rockabilly e imbogatita de chitara, contrabasul si baterie care dezvaluie valuri si valuri de energie, cireasa de pe tort, vocea lui Little Mary Ann, ferm descatusata pe fiecare refren. Cand spui rockabilly, vorbesti despre multa energie, veselie, o stare generala de bine care te indeamna sa topai de fericire.

       IrealMusic: Cum este sa fiti singura trupa de rockabilly din Romania?
       Catrhythm: Fiind muzica anilor 50 din America, in Romania nu este foarte cunoscuta, multi danseaza pe muzica Rock'n'Roll, dar nu stiu ca defapt inainte ca Rock'n'Roll-ul sa fie cunoscut, se numea rockabilly. E greu sa fi prima trupa de rockabilly pana la inceperea primei piese din concert, intr-o locatie noua, atunci cand lumea constientizeaza cata energie pozitiva emana aceasta muzica, de acolo incepe frumusetea, multumirea unei seri petrecute alaturi de oameni zambitori. Cu mesaje pozitive si un ritm nebun, asta face rockabilly-ul, te destreseaza dupa o saptamana de munca.
  Sfat: ascultati o melodie rockabilly in fiecare zi.

       IrealMusic: Ce parere aveti despre publicul valcean si despre Aby Stage Bar, locatia in care va avea loc Rockabilly Weekend?
       Catrhythm: La Ramnicu Valcea am intalnit cel mai primitor public, in numar tot mai mare de fiecare data. Aby Stage Bar e locatia care ne-a primit cu bratele deschise de fiecare data, dansii au venit cu propunerea unui weekend de rockabilly, asa am inceput, impreuna, sa punem ideile cap la cap, ajungand la aceasta varianta finala cu multe premii pentru cei mai indrazneti cantaciosi, dansatori si implicati fani ai muzicii rockabilly.

       IrealMusic: Cum credeti ca se vor desfasura concursurile de karaoke si dans?
       Catrhythm: Am considerat ca ar fi minunat ca toti cei din Aby Stage Bar sa aiba ocazia de a si canta cu trupa Catrhythm, nu doar de a le dansa muzica, asadar am pregatit un program de karaoke cu live band, playlist-ul se gaseste pe pagina evenimentului, noi suntem absolut siguri ca la seara de karaoke de dinainte de concert, toti doritorii isi vor repeta melodia/melodiile alese. Cat despre concursul de dans, nu puteam sa cantam rockabilly fara sa stim si sa dansam, e un dans foarte jucaus, noi va aratam cum se danseaza iar apoi ca asteptam la dans. Si pentru ca e concurs, cel mai iscusit cuplu de dansatori ia si premiul despre concursul de dans, nu puteam sa cantam rockabilly fara sa stim si sa dansam, e un dans foarte jucaus, noi va aratam cum se danseaza iar apoi ca asteptam la dans. Si pentru ca e concurs, cel mai iscusit cuplu de dansatori ia si premiul.

  Afla mai multe despre Rockabilly Weekend!

  Catrhythm:


  Comenteaza

  Log in sau inregistreaza-te pentru a putea comenta.

  Comentarii

  Fii primul care comenteaza.

  Articole asemanatoare

  RSS