IrealMusic | Muzica | Dans | Videoclipuri noi
Salut
Log in
 • JerryCo & Alex Vasilache lanseaza piesa Campion. Surpriza neasteptata pentru Doroftei de ziua lui!

        Rapperul JerryCo a lansat videoclipul piesei sale "Campion", un feat cu Alex Vasilache. Pentru a realiza un videoclip care sa spuna o poveste reala, rapperul a apelat la ajutorul lui Leonard Doroftei. Faimosul campion de box a acceptat bucuros provocarea, declarand “Piesa este facuta pentru cei care au fost campioni si care isi doresc ca altii sa duca marea performanta mai departe decat au facut-o ei.”
      Videoclipul prezinta ideea de “predare a stafetei catre urmatoarea generatie”. In clip apare tanarul boxer Alberto Biro, campion in Portugalia si medaliat in Romania, iar Doroftei, alias "Mosul", este cel care il antreneaza. Cel din urma preia stafeta de la Titi Prosop.
  Experienta traita la filmari i-a facut o mare placere fostului campion mondial, mai ales ca nu au existat incidente neplacute.
      Ca rasplata pentru tot efortul depus in cadrul filmarilor, JerryCo i-a oferit marelui boxer, primul cadou aniversar: povestea vietii lui, in cadre si note.

        “Am auzit de JerryCo, dar nu il cunoscusem inca. Este un baiat care isi doreste sa faca ceva in muzica. Vei vedea in clip o poveste de viata plina de sacrificii, dar depasite de satisfactii. Ma reprezinta! Piesa este facuta pentru cei care stiu ca viata este o lupta. Tema si povestea este senzationala. V-o spun din suflet.”, declara Leonard Doroftei.

   
  Productie: DeMoga Music & Midiots
  Regie: iRonic
  Licentiere: Sprint Media Publishing / Cat Music


  Comenteaza

  Log in sau inregistreaza-te pentru a putea comenta.

  Comentarii

  Fii primul care comenteaza.

  Articole asemanatoare

  RSS