IrealMusic | Muzica | Dans | Videoclipuri noi
Salut
Log in
 • Leonard Cohen lanseaza albumul Popular Problems, odata cu aniversarea celor 80 de ani de viata!

       Pentru a celebra implinirea frumoasei varstei de 80 de ani, artistul canadian Leonard Cohen lanseaza un nou album - "Popular Problems".
        La cateva ore de cand a fost lansat, albumul "Popular Problems" ocupa prima pozitie pe iTunes in peste 20 de tari, printre care: Austria, Elvetia, Belgia, Olanda, Suedia, Spania, Danemarca, Norvegia sau Portugalia si se afla in primele 5 pozitii in tari ca Africa de Sud, Canada, Franta, Germania si UK.

       Cel de-al 13-lea album al artistului contine 9 piese, compuse alaturi de producatorul Patrick Leonard, in care inspiratia compozitionala deosebita a lui Leonard Cohen se impleteste extraordinar cu consacratul timbru de bariton.
       Dupa cum sugereaza si titlul, albumul abordeaza probleme cotidiene si vorbeste, despre durere, despre singuratate, despre conditia omului si despre lupta continua din lume, in dragoste, in familii, intre popoare si reflecta lumea in care traim.
       Primul single extras de pe album este "Almost like the blues", o metafora pentru tortura resimtita din dorinta de a ignora problemele din jur, inghetarea sentimentelor, dar si pentru izbavire si salvare.

       De asemenea, in aceeasi linie a aniversarii celor 80 de ani, Harvey Kubernik va lansa cartea "Everybody knows" (Toata lumea stie), o schita a vietii lui Cohen si un omagiu adus spiritului sau creativ, care va contine si poze rare cu longevivul artist.


  Comenteaza

  Log in sau inregistreaza-te pentru a putea comenta.

  Comentarii

  Fii primul care comenteaza.

  Articole asemanatoare

  RSS