IrealMusic | Muzica | Dans | Videoclipuri noi
Salut
Log in
 • Mellina si Vescan prezinta melodia intitulata Poza de Album! Ai ascultat-o?

       Mango Records și MusicExpertCompany prezintă o nouă colaborare: Mellina feat. Vescan! Cei doi artisti vă prezintă o poveste impresionantă de viață, datorită încărcăturii emoționale pe care cei doi o transmit prin versurile noului single, "Poză de album".

       "Poză de album" reprezintă un început de carieră muzicală în forță pentru Mellina. Mango Records pariază pe frumoasa artistă, pentru care pregătește o mulțime de lucruri pe plan profesional, împreuna cu prietenii de la MusicExpertCompany.

       "Piesa "Poză de album" este o piesă foarte specială pentru mine, asta pentru că marcheaza debutul meu ca artist al casei de discuri Mango Records și, totodată, o colaborare cu un artist pe care îl apreciez foarte, foarte mult, Vescan! Este o piesă care cu siguranță va impresiona publicul!" ne-a spus Mellina.

       "Piesa asta e altfel decât v-am obișnuit în ultimul an, e o poveste de viață pusă pe note. Sunt încântat de această colaborare, vocea Mellinei transmite foarte multă emoție iar Dorian este un producător foarte fresh! Ne-am înteles de parcă ne cunoșteam de o viață." a declarat Vescan.

       Single-ul este produs în studioul Mango Records de Dorian Oswin, cel care a semnat și alte piese de succes, printre care se numara și "No Lies" (Pitt Leffer), iar în calitate de coautor, Dorian are în portofoliul său super hituri precum "My Passion" (Akcent), "Love in Brasil" (Andreea Banica) sau "I'm Sorry" (Akcent).


  Comenteaza

  Log in sau inregistreaza-te pentru a putea comenta.

  Comentarii

  Fii primul care comenteaza.

  Articole asemanatoare

  RSS