IrealMusic | Muzica | Dans | Videoclipuri noi
Salut
Log in
 • NiCK N&D impartaseste cu ascultatorii primele versuri din noul track. Esti gata sa asculti o strofa din noul sau proiect?

        Nick N&D, pe numele sau adevarat Nicolae Marin, este fondator al trupei NND(1995), imbratisand in acea perioada genul hip-hop si bucurandu-se de un real succes alaturi de ceilalti doi colegi de trupa: Nicu & Dan (NND).
           - 1998 schimba macazul genului muzical inclinandu-se spre genuri precum: r&b, dance, eurodance,
           - 1999 lanseaza primul videoclip al proiectului N&D(Nick & Delia) - Vino la mine cu care ajunge Nr.1 in toate topurile din Romania, ulterior fiind declarata cea mai buna melodie a anului 2000(premiile industriei muzicale)
       

       Urmeaza o perioada istorica atat pentru artist cat si pentru industria muzicala din Romania 1999 - 2003 in care nu mai cedeaza locul 1 din nici un top al radiourilor romanesti, cu piese ca: Nu pot sa uit(melodia anului 2001/premiile industriei muzicale) Vreau sa plang(cea mai buna melodie dance 2002/gala premiilor muzicii dance) Nu e vina mea(cel mai bun proiect dance 2002/premiile industriei muzicale) etc..
       Este supranumit: Fabrica de hituri din Romania

       Nick N&D are un proiect nou si ne-a dezvaluit despre ce este vorba.

       "Salutare, salutare! Vreau sa impartasesc cu voi cateva versuri din actualele mele trairi, care vor fi cuprinse in viitoarele track-uri NiCK N&D. Va prezint in exclusivitate prima strofa a unuia dintre ele si astept reactiile voastre atat pe facebook cat si pe youtube! Multumesc anticipat!" a spus NiCK N&D.


  Comenteaza

  Log in sau inregistreaza-te pentru a putea comenta.

  Comentarii

  Fii primul care comenteaza.

  Articole asemanatoare

  RSS