IrealMusic | Muzica | Dans | Videoclipuri noi
Salut
Log in
 • Rappa

  Un artist complet ce transmite multe mesaje prin muzica lui ascultata pana in prezent de peste 1.654.000 de ori si peste 9000 de abonati, conform datelor canalului sau de Youtube.

  Inca de la inceputuri, in 1984, calatoria sa prin viata se anunta una dedicata artei si muzicii. A studiat vioara si chitara si a cochetat chiar si cu sportul fiind legitimat ca fotbalist. Intre cantonamente, stadioane si scoala, a scris si poezii, carora in anul 1998 le-a gasit un sens dupa ce a ascultat albumele trupei B.U.G. Mafia, al carui fan a ramas si astazi.

  Alaturi de un prieten isi perfectioneaza stilul, formeaza o trupa si lanseaza un album pe care il asculta ocazional, dar nu-l va publica niciodata. Intre concerte, baluri de boboci, studiouri si saci cu promisiuni hotaraste sa-si caute succesul in Occident, perioada plina de aventuri, nevoi, suspans, minciuni, visuri, pe care o considera cea mai frumoasa din viata lui.
  In 2008 hotaraste sa aseze pe hartie tot ce-a acumulat si astfel in 2009 apare primul album “Ingeri Cu Coarne”, urmat de compilatiile “Rapid 86" si “Contradictoriu” (2010) si apoi albumele “Soarele Noptii” (2011) si “Pe Aripile Cuvântului” (2013).

  Ducu Bertzi, Leasa Dragos, Zhao, John Diamond, Ecsper, Shutz, Parshiwu, Mugurel Grasu, Chica Con Canna, Liry, Gani, GiAnna, C.C., DJ SoundMeth, ILLusionist, Benzen sunt doar cativa dintre artistii cu care a colaborat.
  Calatoria prin viata continua si se anunta una plina de realizari.

  1984: Inceputul calatoriei…

  1984: Primele cuvinte, (vorbeste fluent, “ca un om mare”, la doar 7 luni, din spusele parintilor) el e prea ignorant ca sa-si aminteasca. Spune ca si-a pastrat obiceiul si acum, se grabeste sa vorbeasca, uneori, mult si fara noima. Totusi, prefera sa fie intrerupt din vorba, decat din tacere.

  1985 – 1989: Cresa, gradinita, dresaj…

  1990: Prima zi de scoala, nivelul superior al dresajului.

  1990 – 1994: Studiaza vioara si chitara la Scoala De Arte Nr. 3, respectiv Clubul Copiilor sector 6. Premii, note, examene, nimic interesant, simple activitati care l-au ajutat sa se dezvolte.

  1994: Isi incepe activitatea sportiva, fiind legitimat ca fotbalist la cluburile C.S.S. 1 Bucuresti, C.S.S. Sf. Pantelimon, C.F. Sportul Studentesc, activitate la care renunta in 2002, dupa ce a fost promovat in lotul de tineret-sperante al formatiei Sportul Studentesc. Considera ca a renunta la tot dupa ce ai dat totul, e o virtute, desi nu acesta a fost motivul renuntarii.

  1994: Primele poezii, scrise in timpul orelor de scoala.

  1995 – 1998: Stadioane, cantonamente, “scoala”, maidane…

  1998: Anul in care a aflat ca poeziile pe care le scria in timpul orelor, au un sens, dupa ce a ascultat “De Cartier”, album al trupei B.U.G. Mafia, trupa al carui fan a ramas si astazi.

  1999: Incearca sa scrie pe instrumentale rap. Nu-i iese…

  2000 – 2003: Isi perfectioneaza stilul, fondeaza o trupa, alaturi de un prieten, cu care lanseaza si un album, in 2003, album pe care il asculta si acum, ocazional, si, pe care nu-l va publica niciodata. Concerte, baluri de boboci, studiouri, saci cu promisiuni…
  …Hotaraste sa renunte.

  2003: Emigreaza in Occident (ca tot romanul care pleaca intreband cat se castiga, nu ce stie sa faca). Aventuri, nevoi, suspans, minciuni, visuri, probabil cea mai frumoasa perioda a vietii.

  2004 – 2008: Stadioane, trenuri, strazi, carciumi, necesitati fiziologice, stari naturale doar in somn.

  2008 – 2013: Perioada in care hotaraste sa aseze pe hartie tot ce-a acumulat. In 2009, isi lanseaza primul album, “Ingeri Cu Coarne”, urmat în vara aceluiasi an de compilatia “Rapid 86″, material lucrat si lansat in colaborare cu Leasa Dragos, la fel ca si “Contradictoriu”. (2010)
  In 2011, apare “Soarele Noptii”, al doilea album solo, urmat de al treilea, “Pe Aripile Cuvântului”. (2013)

  Pana in prezent, a colaborat cu artisti precum: Ducu Bertzi, Leasa Dragos, Zhao, John Diamond, Ecsper, Shutz, Parshiwu, Mugurel Grasu, Chica Con Canna, Liry, Gani, GiAnna, C.C., DJ SoundMeth, ILLusionist, Benzen, si altii.

  2013: Calatoria continua…

  Se autointituleaza traficant de vise si lautar de asfalt.

  Discografie:

  • Pe Aripile Cuvantului (L.P.)[2013]
  • Soarele Noptii (L.P.) [2011]
  • Contradictoriu (L.P.) [2010] cu Leasa Dragos
  • Rapid 86 (Compilatie) [2009] cu Leasa Dragos
  • Ingeri Cu Coarne (L.P.) [2009]

  Site oficial: http://www.pearipilecuvantului.ro/

  Pagina oficiala: http://www.facebook.com/Rappa.Online

  Canalul oficial de YouTube: https://www.youtube.com/RappaOfficial


  Comenteaza

  Log in sau inregistreaza-te pentru a putea comenta.

  Comentarii

  Fii primul care comenteaza.

  Articole asemanatoare

  RSS