IrealMusic | Muzica | Dans | Videoclipuri noi
Salut
Log in
 • Trupa Alb Negru a incendiat Centrul Vechi aseara! Afla cum a fost la lansarea noului videoclip!

       Kamara si Andrei au sarbatorit aseara, in The Vintage Pub, 10 ani de activitate alaturi de fanii si prietenii lor apropiati.
  La inceput a fost single-ul “Noi doi”, o declaratie sincera din partea Alb Negru, proiectul inedit lansat in 2004 care s-a remarcat datorita hiturilor lansate, dar si datorita contrastelor la nivel de imagine. Au urmat zeci de povesti muzicale, atat cu versuri in limba romana, cat si in limba franceza si engleza, cu beaturi dance, R&B sau reggae - “Fara sens”, “Hello”, “Amintiri”, “Charisma”, “Magical”, “Mi-e sete de tine” si multe altele.

       Joi, 25 septembrie, Alb Negru au avut pregatite pentru invitatii lor o multime de surprize: lansarea unui nou album, lansarea a doua piese noi si lansarea unui videoclip. Videoclipul “TENtatii” a fost filmat in regia lui Alex Ceausu, iar piesa este o compozitie DeMoga.
  Show-ul oferit de Andrei si Kamara a fost plin de viata, pozitiv si foarte interactiv. S-au cantat piesele de la inceputul carierei lor, dar si hitul “Mi-e sete de tine”, alaturi de Ralflo si Rares.  Fanii cei mai infocati au raspuns la tot felul de intrebari legate de trupa Alb Negru si au primit o multime de cadouri.
       Bineinteles, alaturi de cei doi artisti s-a aflat multi prieteni din lumea mondena: Marius Moga, Shift, JerryCo, Alessia, Adina de la Heaven, dar si colegii lor din Nationala Artistilor de fotbal, alaturi de care anul acesta au devenit campioni mondiali !
       Distractia a continuat in clubul arhiplin pana dimineata, iar Andrei si Kamara au petrecut clipe de neuitat alaturi de prietenii cei mai importati din viata lor.


  Comenteaza

  Log in sau inregistreaza-te pentru a putea comenta.

  Comentarii

  Fii primul care comenteaza.

  Articole asemanatoare

  RSS