IrealMusic | Muzica | Dans | Videoclipuri noi
Salut
Log in
 • Trupa Incognito

  Trupa Incognito a luat fiinta in anul 2008, fiind formata din Micu Darius la chitara, Tofan Emilian la clape si David Todoran la voce, toti din Bistrita si absolventi ai Academiei de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca. Primele piese abordate au fost cover-uri din stilul rock sau pop-rock ale trupelor Coldplay, Keane, Counting Crows, Queen, Simply Red, The Beatles, The Killers , sau a unor artisti ca David Bisbal, Elvis Presley, Fatboy Slim, Gnarls Barkley, Madcon, Nec sau Negramaro.

  Dupa cateva luni, celor trei li s-au alaturat Lup Andrei la vioara, acesta fiind coleg cu cei trei la Conservatorul din Cluj, din dorinta de a adauga la repertoriu piese cu tenta folclorica sau gipsy, melodii pe care publicul care asista la concertele live sa danseze.

  La sfarsitul anului 2010, a venit in trupa solistul Dragos Podina, iar in 2011 percutionistul si tobosarul Seby Micu. Ambii, prin experienta si prin daruirea lor, au contribuit foarte mult la noua fata a trupei Incognito si la show-ul din concertele noastre live. In scurt timp am adaugat repertoriului nostru multe piese rock, retro, latino sau piese romanesti, cunoscute de toata lumea si chiar muzica de club sau hip hop, pentru a creea o atmosfera de party. Dorim ca cei prezenti la concertele noastre sa se distreze pe muzica din tinerete, pe piese vechi sau pe muzica noua, care a fost sau este in topuri. Incercam sa impacam pe toata lumea si cred ca in ultimii doi ani am reusit sa cantam muzica din toate genurile si pentru toate varstele, la toate tipurile de evenimente, in cluburi, pub-uri, in concerte de deschidere ale unor artisti ca Smiley, Loredana sau Voltaj.

  La sfarsitul anului 2012 ne-am gandit ca ar fi foarte bine pentru noi sa incepem sa ne punem si propriile idei in practica. Ne-am propus sa facem macar doua piese, lucru care ne-a reusit. Am reusit sa inregistram piesa "Clipe" iar in paralel, am lucrat si la cea de-a doua piesa. Aceasta se numeste “Un pas in fata”. Ne-am hotarat sa prezentam publicului piesa "Clipe" in concertul pe care l-am sustinut in deschiderea trupei Voltaj , concert organizat cu ocazia Targului de Craciun din Cluj Napoca in Piata Unirii. Stiam ca vom avea parte de un public numeros si de asemenea pretentios, avand in vedere faptul ca majoritatea celor prezenti au fost fani ai trupei Voltaj. Din fericire pentru noi , reactia a fost pozitiva, lucru care ne da foarte multa incredere in viitor.

  In primavara anului 2013 Trupa Incognito lanseaza piesele "Acum" si "O lume noua". Tot in anul 2013 Trupa Incognito castiga concursul organizat de "Ambient" cu piesa "O lume noua" si canta in deschiderea trupei Voltaj in primul turneu national al trupei. In 16 noiembrie 2013 Trupa Incognito filmeaza primul videoclip la piesa "Un suflet", o piesa dedicata naturii. Filmarile au loc la Rosia Montana, lacul Geamana si la protestele din Cluj Napoca.


  Comenteaza

  Log in sau inregistreaza-te pentru a putea comenta.

  Comentarii

  Fii primul care comenteaza.

  Articole asemanatoare

  RSS