IrealMusic | Muzica | Dans | Videoclipuri noi
Salut
Log in
 • Trupa VERDE a lansat primul videoclip din România creat în integralitate de instagrammerii romani.

       Trupa VERDE a lansat primul videoclip  din România creat în integralitate de instagrammerii romani.

       Cu un sound inovativ pentru piaţa din România, având un stil contemporan proaspăt, cu accente inedite de lounge, groove, electro, funk  şi ambiental, trupa VERDE, s-a făcut remarcată datorită primei lor piese, „Summer Love”, înscrisă în cursa pentru Eurovision 2013.

       Recent, respectiva melodie „Summer Love”, are un videoclip inedit, creat de instagrammerii din România sub umbrela Instagramology - singurul proiect din România dedicat comunicării pe Instagram: http://instagramology.ro

       Clipul este creat de instagrammerii români din fotografii făcute și editate doar cu telefonul mobil dorind să revoluționeze comunicarea vizuală a artiștilor si a fost lansat, în 7 iunie, pe Câmpia Libertății la BlajAlive.
       Proiectul a fost creat sub umbrela Instagramology, editat de Kertesz Robert, iar instagramerii implicați au fost Alexandra Bucur, Cornel Ichim și Robert Katai.
       Primul videoclip unde s-au folosit fotografii de pe Instagram a fost al trupei “Vaccines” cu piesa ”Wetsuite”, iar al doilea videoclip unde s-a văzut clar influenţe de Instagram a fost al trupei “NGHBRS” cu piesa ”Hold Up Girl”.      

      „Mi-a plăcut atât de mult ideea de a face un videoclip folosind fotografii cu telefonul şi lucrând cu instagrammerii încât le-am propus celor din trupa VERDE această provocare” - spune Rober Katai, Visual Marketer Instagramology.

       Şi au acceptat! Instagrammerii au primit un mic scenariu după care trebuiau să se ghideze dar au avut libertatea totală să fotografieze şi să editeze după cum credeau ei de cuviinţă. Prima zi de shooting a fost foarte interesantă, membrii trupei au vopsit un garaj pe acordurile caracteristice și în stilul caracteristic în culoarea care le poartă numele – VERDE.

       “Eram în garaj înconjurat de instrumente, prieteni, artişti şi telefoane mobile. La-nceput nu a fost nici pe departe ceea ce ne propusesem. A fost  copilăresc dar intrigant, și totusi cu un acord de chitară şi puțină veselie a ieşit aşa cum spune piesa ”This is Summer Love” …spune Patriciu Pop, producător audio Bigtime Production și membru fondator al trupei VERDE.
       Aşadar, vă prezentăm  primul videoclip din România făcut de instagrammerii români unde s-au folosit doar fotografii făcute cu telefonul mobil: Summer love

  Comenteaza

  Log in sau inregistreaza-te pentru a putea comenta.

  Comentarii

  Fii primul care comenteaza.

  Articole asemanatoare

  RSS