IrealMusic | Muzica | Dans | Videoclipuri noi
Salut
Log in
 • Despre noi

  Cine suntem?
  Noi suntem IrealMusic si suntem prietenii tai! Am fost la inceput o idée iar acum suntem un intreg website cu o prezenta relevanta in motoarele de cautare sau pe site-urile de socializare. Sustinem muzica si dansul!

  Ce facem noi?
  Te promovam! Te aducem in lumina reflectoarelor! Iti facem cunostiinta cu fanii tai! Oferim sansa ca fiecare sa posteze videoclipul sau melodia personala. Inmagazinam fisiere uploadate pe orice server care permite acest lucru si oferim posibilitatea sa uploadati in interiorul site-ului nostru fisiere ce nu depasesc 100MB.

  Cum facem ?
  Atunci cand postam un anumit fisier audio trebuie sa ne orientam foarte bine. Dorim sa distribuim fisierele audio si videoclipurile ce au fost uploadate de catre artisti, case de discuri, dansatori sau simpli detinatori de materiale ce nu inalca niciun drept de autor prin distribuirea acestora. Putem adauga orice fisier la favorite, putem aprecia sau deprecia un fisier, il putem comenta, il putem recomanda unui prieten, ii putem da share pe retelele de socializare sau ne putem utiliza Embed-ul pentru a posta acel fisier pe site-ul personal, blog sau forum.

  Ce mai oferim?
  Va punem la dispozitie o optiune "Light OFF/ON" care va ajuta sa vizualizati orice fisier mult mai bine, reducand gradul de luminozitate din jurul fisierului. Este necesara o astfel de optiune seara, cand urmarim un fisier si ochii sunt obositi dupa o zi incarcata.
  Va punem la dispozitie cele mai noi materiale, cele mai interesante si va tinem la curent cu evenimentele muzicale din Romania la care veti avea posibilitatea sa achizitionati si bilete direct din fata calculatorului.

  Ai un eveniment?Anunta-ne!
  Doresti sa realizezi un eveniment muzical, un flashmob, un eveniment in care promovezi muzica sau dansul sau o petrecere cu tema muzicala? Nimic mai simplu! Anunta-ne si noi o sa instiintam lumea de evenimentul tau cu o saptamana inainte.
  Primim cu mare drag invitatia ta la eveniment, realizam cateva fotografii ce vor fi ulterior editate adaugand logo-ul IrealMusic, le vom distribui pentru a demonstra celor absenti  ce eveniment au pierdut.

  Iti luam si interviu!
  Daca esti dansator, artist muzical, daca ai un band si vrei sa anunti ceea ce faci si cum, bucurosi iti vom pune intrebari. Interviul va fi postat pe acest site si va apartine in totalitate IrealMusic, evident,  cu acordul tau.

  Realizam tricouri personalizate.
  Daca esti pasionat de muzica si dans, trebuie sa ai un tricou personalizat IrealMusic. Prietenii tai te vor invidia pentru originalitate si creativitate pentru ca poti sa iti creezi singur tricoul personalizat!

  Ai voce dar nu ai negativ?
  IrealMusic ofera negative pentru toate gusturile. Ceea ce trebuie sa faci este sa ne instiintezi ca doresti  sa iti faci propia melodie si nu ai un negativ. Ne vom ocupa noi apoi sa iti realizam negativul si sa ti-l promovam!

  Apreciere pe Facebook?
  Prin apasarea unui simplu buton ne arati aprecierea ta. Posteaza pe wall-ul profilului tau de facebook faptul ca iti petreci timpul alaturi de noi si ca urmaresti zilnic IrealMusic.


  RSS