IrealMusic | Muzica | Dans | Videoclipuri noi
Salut
Log in
 • Parteneri  Hai sa fim parteneri! Este simplu, tu ne reprezinti pe noi, iar noi te reprezentam pe tine!
  Noi sustinem si promovam muzica, dansul, tinerii talentati si evenimentele media.
  Stim ca domeniul media este tot timpul sub presiunea timpului, stim ca pentru publicatii este extrem de important sa cunoasca date concrete despre evenimentele noastre, pentru a nu se suprapune peste alte subiecte de presa sau peste propriile campanii,  categoria "evenimente" va ofera clar si concis toate evenimentele media active.
  Evenimentul nostru este stirea voastra! Noi va oferim evenimentul, voi faceti din el o stire media!
  Ne dorim parteneri media (radio, televiziune, presa) care sustin ca si noi, muzica si dansul.
  Ne dorim foarte mult sa fi partener media cu noi, deoarece impreuna vom reusi sa mediatizam evenimentele, sa sustinem muzica si dansul si sa fim mereu in actualitate.
  Oferim dispunerea logo-ului (atat al dumneavoastra, cat si al nostru) pe toate materialele. O sa beneficiati ca si imagine din cauza sustinuta, asociarea cu evenimentul, cu personajele implicate, interactiunea cu publicul. Va oferim, deci, beneficii reale:

  • Stiri, declaratii sau interviuri in exclusivitate.
  • Posibilitatea de a difuza materiale live, de la eveniment.
  • Posibilitatea de a oferi premii speciale, de a organiza concursuri, de a tine un discurs.

  Un partener media este cu adevarat unul de succes daca si partenerul se implica autentic in proiect. Va punem la dispozitie, toate informatiile exacte ale evenimentului, utile spre a va asigura o baza editoriala.
  Proiectele noastre vor fi clare, concise, cu elemente vizuale si cifre. Va punem la dispozitie fotografii si materiale video relevante ale fiecarui eveniment pe care il sustinem si promovam.
  Suntem fairplay fata de toti partenerii nostri! Tinem cont de politica dumneavoastra de parteneriate si respectam confidentialitatea
  si exclusivitatea partenerilor nostri.

  Partenerii nostri sunt:


   

   

   

  RSS