IrealMusic | Muzica | Dans | Videoclipuri noi
Salut
Log in
 • Politica de confidentialitate

  Exista multe moduri prin care puteti utiliza serviciile noastre, pentru a cauta si pastra informatii, pentru a comunica cu alte persoane sau pentru a crea continut nou.
  Ireal Music ofera servicii ce te ajuta sa te conectezi cu alti oameni in cadrul site-ului nostru sau pe alte retele de socializare. Dorim sa aveti certitudinea ca sunteti bine informati si ca va este respectata confidentialitatea.
  Politica noastra de confidentialitate explica:
   - Ce informatii colectam si motivul actiunii
   - Cum folosim aceste informatii
   - Alegerile pe care le oferim, inclusiv de a accesa si actualiza informatiile.

  Am incercat sa pastram o functionalitate cat mai simpla. Daca nu sunteti familiarizati cu termeni cum ar fi cookie-uri, adrese IP, etichete de pixeli si browsere, cititi acesti termeni ce reprezinta o cheie primara. Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru IrealMusic, daca sunteti utilizator recent IrealMusic sau un utilizator experimentat,  va rugam sa urmariti practicile noastre, iar daca aveti orice intrebare va rugam sa ne contactati.

  Informatiile pe care le colectam.
  Colectam informatii pentru a oferi servicii pentru toti utilizatorii nostri. Orice fisier video sau audio ce are ca domeniu principal muzica sau dansul.
  Informatiile sunt selectate in doua moduri :

  • Informatiile ne sunt date. Atunci cand va faceti un cont IrealMusic, veti completa un formular
  • Informatii obtinute din utilizarea serviciilor noastre. Cand vizitati un videoclip, cand comentati, cand dati share sau cand adaugati la favorite, furnizati niste informatii. Acestea sunt colectate de catre persoane autorizate.


  Cum folosim informatiile pe care le colectam.
  Informatiile sunt colectate  pentru a oferi, mentine, proteja si imbunatati, pentru a incuraja crearea si dezvoltarea altor materiale. Oferim rezultate si anunturi de cautare cat mai relevante.
  In cazul in care dorim sa utilizam informatiile furnizate in alt scop decat cele mentionate anterior, politica de confidentialitate ne obliga sa va cerem acordul. Vom evita sa actionam fara acordul dvs.

  Pot exista diferite probleme de confidentialitate. Scopul nostru este de a fi cat mai bine intelesi cu privire la ce informatii colectam, astfel incat sa puteti face alegeri semnificative cu privire la modul in care utilizati site-ul IrealMusic.  De exemplu, puteti :

  • Sa ne sugerati un video cu caracter muzical de pe site-ul Youtube,  dar va trebui sa aveti in vedere ca  dorim sa utilizati link-ul cu trimitere la video-ul incarcat de artistul in cauza sau de cineva autorizat. Dorim sa evitati distribuirea videoclipurilor ce au ca adresa de trimitere un alt user care incalca anumite drepturi.
  • Sa uploadati un fisier .mp3 care nu va apartine sau pentru care sa detineti o licenta/drepturi de autor.

  Ori de cate ori folositi serviciile noastre, ne propunem sa va oferim acces la informatiile dumneavoastra personale. In cazul in care informatia este gresita, ne straduim sa va oferim modalitati de actualizare rapida sau sa stergeti.

  Pot fi respinse cererile care sunt nejustificat de repetitive, necesita un efort tehnic disproportionat ( de exemplu, dezvoltarea unui nou sistem, sau de a schimba modul fundamental de practica existenta ), care duc la intimidarea altor persoane, sau din alte motive plauzibile.

  Accesul la informatii, dar si corectarea lor se face gratuit, cu exceptia cazului in care aceasta ar necesita un efort disproportionat sau o promovare statica a unui continut. Scopul este de a mentine serviciile intr-o maniera care protejaza informatiile de la distrugerea accidentala sau rau intentionata. Copiile reziduale ale informatiilor de pe serverele noastre active nu vor putea fi sterse automat, aceasta actiune va necesita o perioada nedeterminata de timp.


  Informatiile pe care le impartasim.
  Informatiile personale nu sunt impartasite cu organizatii, companii si alte persoane fizice din afara site-ului IrealMusic cu exceptia cazului in care una din urmatoarele situatii se aplica:

  • Cu acodrul dumneavoastra.
  • Datele personale vor fi transmise si folosite doar cu acordul dumneavoastra. IrealMusic nu va intreprinde nicio actiune fara o declaratie prealabila.
  • Pentru prelucrarea externa.
  • Informatiile vor fi furnizate doar persoanelor autorizate in scopul unei prelucrari statistice. Aceasta actiune se va face in conformitate cu politica de confidentialitate si cu orice alt nivel corespunzator de confidentialitate si masuri de securitate.
  • Din motive legale.

  Informatiile cu caracter personal vor fi furnizate organizatiilor sau persoanelor din afara IrealMusic, doar in cazul in care indepliniesc urmatoarele conditii :

  • Satisface orice lege, regulament, sau solicitare guvernamentala aplicabila.
  • Pune in aplicare conditiile de furnizare a serviciului, inclusiv posibilelor incalcari.
  • Detecteaza, abordeaza si previne problemele legate de frauda, securitate sau tehnice.
  • Informatiile cu caracter non personal vor fi folosite de catre edituri, agentii de publicitate, site-uri conectate sau vizitatori IrealMusic. De exemplu am putea oferi informatii publice pentru a arata tendintele cu privire la utilizarea generala a serviciilor noastre.

  Daca IrealMusic este implicat intr-o vanzare, fuziune, achizitie sau alte activitati, vom continua sa asiguram confidentialitatea tuturor informatiilor personale, chiar daca acestea vor fi transferate sau vor deveni obiectul unei alte politici de confidentialitate.
  Politica noastra de confidentialitate nu este aplicata in cazul serviciilor oferite de alte companii sau persoane fizice, inclusiv produsele sau site-uri care pot fi afisate pentru a va ajuta in cautare, site-uri ce pot include serviciile IrealMusic sau alte site-uri legate de serviciile noastre.
   Politica noastra de condifentialitate nu acopera practicile de informare ale altor companii si organizatii care fac publicitate serviciilor noastre si care pot utiliza cookie-uri, etichete de pixeli si alte tehnici pentru a servi si de a oferi anunturi relevante.


  Ne revizuim in mod regulat respectarea politicii de confidentialitate. Aceasta include si aderarea  la mai multe cadre de autoreglementare. Reclamatiile formale vor fi analizare si solutionate. Autoritatiile de reglementare corespunzatoare, autoritatile locale de protectie a datelor,  vor rezolva toate reclamatiile privind transferul de date cu caracter personal, probleme ce depasesc  aria de atributii a personalului autorizat de catre IrealMusic.
  Politica de confidentialitate poate fi modificata, dar nu si drepturile dumneavoasta in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate fara acordul dumneavoastra explicit. Orice modificari va vor fi aduse la cunostinta  pe aceasta pagina. In cazul in care modificarile sunt semnificative, veti primi o notificare mai proeminenta. De asemenea, versiunile anterioare acestei politici de confidentialitate vor exista intr-o arhiva publica.

  RSS